Publicaties | Tryma Machines

Publicaties

Contacteer ons
 • Zo vader, zo zoon...

  Zo vader, zo zoon...

  Johan Simon en John Brands van Thermal in Roosendaal zetten zich in voor investeringen die de productie efficiënter en van betere kwaliteit maken. Na de eerdere installatie van de geoptimaliseerde werkplaatsinrichting heeft Tryma afgelopen week een automatische inrolmachine voor het inrollen van dichtingen in reeds gezaagde en bewerkte profielen geïnstalleerd.
  Lees meer
 • Atoom 13 investeert in de "achterkant" van het productieproces

  Atoom 13 investeert in de "achterkant" van het productieproces

  Efficiënter werken en het eindproduct nóg beter maken. Tom Louwers van Atoom 13 is altijd op zoek naar mogelijkheden om zijn productie te optimaliseren. Met de toevoeging van een automatische inrolmachine voor dichtingen van Tryma heeft Atoom 13 een grote stap in de optimalisatie van de productie gezet.
  Lees meer
 • Tryma is klaar voor de fabriek van de toekomst!

  Tryma is klaar voor de fabriek van de toekomst!

  Op Polyclose toont Tryma haar klanten de diverse mogelijkheden van automatisatie in de productie van ramen en deuren. Op onze stand zullen onder andere een robot voor beslagmontage, een inrolmachine voor dichtingen en een automatische buffer voor ramen en deuren te bewonderen zijn.
  Lees meer
 • De toekomst van ramen- en deurenproductie is... robotisering en automatisering

  De toekomst van ramen- en deurenproductie is... robotisering en automatisering

  Op Polyclose laten we klanten de mogelijkheden zien van robotisering en automatisering”, zegt Dennis Koning van Tryma Nederland. Hij staat samen met Jasper Neirynck van Tryma België op de beurs waar ze bedrijven een oplossing willen bieden voor het personeelstekort.
  Lees meer
 • De trend naar automatisatie in aluminium ramen en deuren

  De trend naar automatisatie in aluminium ramen en deuren

  De productie van pvc ramen en deuren verloopt reeds lange tijd geautomatiseerd bij de meeste schrijnwerkers. De automatisatie in de productie van aluminium schrijnwerk bleef meestal beperkt tot een zaag- en bewerkingscentrum. Het is echter duidelijk dat er ook na deze productiestap tal van mogelijkheden zijn om het verdere productieproces te optimaliseren en automatiseren.
  Lees meer
 • Volledig geautomatiseerd zagen van PVC en aluminium glaslatten

  Volledig geautomatiseerd zagen van PVC en aluminium glaslatten

  Sinds 2022 is Tryma de exclusieve distributeur voor het machinemerk Digistop in de BeNeLux. Digistop is een vooraanstaande Italiaanse fabrikant die gespecialiseerd is in oplossingen voor het nauwkeurig zagen van pvc- en aluminium glaslatten, evenals kleine profielen. Deze geautomatiseerde zaagmachines zijn altijd uitgerust met een geautomatiseerde lengteaanslag, wat resulteert in een unieke totaaloplossing in de markt.
  Lees meer
 • Automatiseer het inrollen van dichtingen in ramen en deuren

  Automatiseer het inrollen van dichtingen in ramen en deuren

  Het automatiseren van werkprocessen wordt een cruciale strategie voor bedrijven. Het inrollen van dichtingen in ramen en deuren is zeer arbeidsintensief en tijdrovend maar kan perfect geautomatiseerd kan worden met de machines van Tryma.
  Lees meer
 • CNC-gestuurd persen van aluminium ramen en deuren

  CNC-gestuurd persen van aluminium ramen en deuren

  De productie van pvc-ramen en -deuren verloopt reeds lange tijd geautomatiseerd bij de meeste schrijnwerkers. Daartegenover bleef de automatisatie in de productie van aluminium schrijnwerk meestal beperkt tot een zaag- en bewerkingscentrum.
  Lees meer
 • Vlotte samenwerking tussen Tronzadoras en Tryma

  Vlotte samenwerking tussen Tronzadoras en Tryma

  Voor de verdeling van bewerkingsmachines in de Belgische en Nederlandse markt werkt Tronzadoras MG al tien jaar samen met Tryma Machines. Tryma levert en installeert machines en toebehoren voor het bewerken van kunststof en aluminium profielen en het produceren van ramen en deuren. Van standaard machines tot complete productielijnen.
  Lees meer
 • Klanten zetten eerder de stap naar een automatische lijn vanwege de lagere investering

  Klanten zetten eerder de stap naar een automatische lijn vanwege de lagere investering

  "De Turkse machines fungeren boven verwachting", zegt Harmen Bosma, directeur van SOR Kozijnen in Lelystad. "Begin 2021 had ik 9 maanden om het bedrijf productiegereed te maken. Ik kwam in contact met Dennis Koning en ik kreeg al snel vertrouwen in Tryma en de producten die ze verkopen. Samen hebben we er een mooi project van gemaakt en inmiddels draaien we volop en zijn wij ook dé showroom voor dit type productielijn in Nederland."
  Lees meer
 • State-of-the-art kozijnenfabriek in Lelystad

  State-of-the-art kozijnenfabriek in Lelystad

  De volledig geautomatiseerde productiefaciliteit van SOR kozijnen in Lelystad werd begin dit jaar officieel geopend. Een gesprek met algemeen directeur Harmen Bosma en oprichter/eigenaar Idris Sorgucu over de nieuwe fabriek en de vooruitstrevende zienswijze op de enorme bouwopgave die er ons te wachten staat.
  Lees meer
 • Meer rendement door automatisering

  Meer rendement door automatisering

  Op de nieuwe productielocatie van KUFA Raamsystemen in Ijmuiden staan de nieuwe machines geleverd door Tryma. Salesmanager Dennis Koning van Tryma is tevreden: "KUFA heeft goed geïnvesteerd in de logistiek van de productie van kozijnen met de machines van Tryma. Daarmee is het productieproces nu een stuk efficiënter."
  Lees meer
 • Tryma Machines biedt de efficiency waar de markt om vraagt

  Tryma Machines biedt de efficiency waar de markt om vraagt

  Omdat het aanbod van goed personeel schaarser wordt, is de industrie op zoek naar meer efficiency. Bedrijven willen nu investeren in verbeteringen van de eigen productielijnen. Deze uitdagingen komen bijna dagelijks op het bord van Dennis Koning, Sales Manager bij Tryma Nederland.
  Lees meer
 • "Tryma is expert in het optimaliseren van de productie"

  "Tryma is expert in het optimaliseren van de productie"

  Bijna tien jaar geleden startte Willy Naessens, met de productie van ramen en deuren. In 2016 bleek optimalisatie van het proces meer dan noodzakelijk. "Dankzij die installatie is de omzet op een paar jaar tijd verdubbeld en zijn we alweer aan uitbreiding toe."
  Lees meer
 • Automatiseren is besparen

  Automatiseren is besparen

  Dennis Koning en Jasper Neirynck geven advies over de workflow en optimalisatie van de productie. 'Elke klant heeft andere wensen en mogelijkheden. Tryma vindt het belangrijk om advies op maat te geven, het maken van een goede lay-out is echt een puzzel.'  
  Lees meer
 • Persen in plaats van nagelen voor betere kwaliteit

  Persen in plaats van nagelen voor betere kwaliteit

  Persen heeft altijd de voorkeur boven nagelen maar kent ook nadelen. Deze nadelen zijn echter verleden tijd met onze CNC gestuurde hoekenpersen.
  Lees meer
 • BETERE WORKFLOW ZORGT VOOR HOGERE PRODUCTIECAPACITEIT

  BETERE WORKFLOW ZORGT VOOR HOGERE PRODUCTIECAPACITEIT

  Naarmate je groeit, maak je steeds ‘kleine’ investeringen op maat van de heersende nood. En dan blijkt dat de opstelling niet meer voldoet aan een optimale workflow. Lees hier het verhaal van Bruynseels-Vochten.
  Lees meer
 • Het grootste besparingspotentieel in een ramen en deuren fabriek

  Het grootste besparingspotentieel in een ramen en deuren fabriek

  Uit diverse onderzoeken blijkt dat meer dan 30% van de tijd in ramen- en deurenfabrieken verloren gaat aan handling en transport. Lees hier hoe u een fabriek optimaliseert.
  Lees meer
 • TREND: Automatisatie in aluminium ramen- en deurensector

  TREND: Automatisatie in aluminium ramen- en deurensector

  Onlangs verschenen we in Close Up News, een tweemaandelijkse vakkrant voor schrijnwerkers (binnen & buiten), meubelfabrikanten, keukeninrichters en interieurbouw. In dit artikel hebben we het over de toenemende automatisatie in de productie van aluminium schrijnwerk.
  Lees meer
 • Close Up: Het onderbelichte besparingspotentieel in aluminium ramen- en deurensector

  Close Up: Het onderbelichte besparingspotentieel in aluminium ramen- en deurensector

  In dit artikel beschrijven we het onderbelichte besparingspotentieel van de automatische opslag en bijgevolg de handling van de producten.
  Lees meer