Vleugels | Tryma Machines

Vleugels

Tryma biedt meerdere oplossingen aan voor het monteren van het vleugelbeslag. Zo is er een unieke beslagtafel uitgerust met ponsmachines voor het bewerken en knippen van de trengellatten. Deze beslagstans kan gecombineerd worden met een werktafel met een geïntegreerde meetinrichting en zaagmachine voor de glaslatten. Terwijl het beslag automatisch bewerkt wordt, meet, zaagt en plaatst de bediener de glaslatten.

Ook voor het monteren van het 16 mm beslag wordt een specifieke beslagtafel voorgesteld. Deze beslagtafel is voorzien van een schroefautomaat met automatische schroeftoevoer. Het beslag wordt overzichtelijk gestockeerd in een beslagmagazijn.

Direct naar

Contacteer ons

Beslagstans trengellatten RU-RS-PC

Voor het automatisch bewerken van de trengellatten. Meer info

Beslaginbouwtafel RU-BM-AL

Voor het bewerken, afkorten en monteren van zowel trengellatten als glaslatten. Meer info

Beslagtafel type RU-BM

Met stans voor het afkorten van het beslag en automatisch schroefautomaat. Meer info

Beslagmontage machine kopen

Geïnteresseerd in het kopen een van onze machines voor beslagmontage? Op de verschillende product pagina's vindt u onderaan een formulier om een informatieaanvraag in te dienen. Onze beslagmontage specialisten komen ook graag bij u langs op locatie om samen met u te bepalen welke machine het meest geschikt voor u is.

Contact

Diverse soorten machines

Met onze verschillende aluminium machines voor beslagmontage optimaliseert en versnelt u uw beslagmontage processen. We leveren en installeren bijvoorbeeld montagetafels en beslagknippers waarmee u espagnoletstangen automatisch op de juiste lengte knipt. Enkele topmodellen in ons assortiment:

Op de verschillende productpagina’s vindt u de benodigde technische specificaties en eigenschappen van de machines. Onze verkoopadviseurs brengen u ook graag op de hoogte van alle ins en outs. Neem gerust contact met ons op.

PVC beslagmontage

Niet alleen voor aluminium beslagmontage is Tryma de aangewezen expert, ook voor pvc beslagmontage machines of hulpmiddelen schakelt u ons in. We leveren onder andere:

Neem contact op

Meer informatie nodig over een van onze beslagmontage machines of bekijkt u ze graag eens met eigen ogen? Neem dan contact op. U bereikt ons via +32 (0)51 24 97 77 of info@tryma.eu.