Contramalfreesmachines | Tryma Machines

Contramalfreesmachines

In ons assortiment bieden wij verschillende types contramalfreesmachines (of ook wel tegenprofielfreesmachines) aan.

Deze contramalfreesmachines zijn geschikt voor het bewerken van de kopse kant van de profielen zoals t-frezingen van rechte tussenstijlen maar ook voor het contra frezen van renovatieprofielen/steel look profielen.

Direct naar

Contacteer ons

Automatische contramalfreesmachine TM-121

Geschikt voor aluminium en kunststof. Meer info

Automatische contramalfreesmachine TM-121-PRO

Geschikt voor aluminium en kunststof. Meer info

Contramalfreesmachine Graule type AKF 6/250-300

geschikt voor aluminium en kunststof. Meer info

Contramalfreesmachine Graule type AKF 6-S

geschikt voor aluminium en kunststof. Meer info

Contramalfreesmachines voor het bewerken van aluminium

Zoals u in de product beschrijvingen kunt zien, zijn de verschillende freesmachines in ons assortiment in de basis geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal.

Ons aanbod freesmachines aluminium

In ons assortiment freesmachines voor aluminium vindt u zowel kopieerfreesmachines als contramalfreesmachines. Alle modellen kopieermachines zijn geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal. Met de contramalfreesmachine kunt u alleen aluminium en PVC bewerken. Ontdek direct ons aanbod:

Professionele freesmachines

Bij Tryma vindt u een groot aanbod snijgereedschappen en aanverwante materialen. Onze professionele freesmachines zijn zeer geschikt voor de bewerking van pvc, aluminium en staal. Als u contact met ons opneemt, geven we u vrijblijvend advies over welke contour- of kopieerfreesmachine het beste aansluit bij uw productieproces.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Met de volgende vier stappen dient u eenvoudig een informatieaanvraag bij ons in:

  1. Klik op het product waar u een informatieaanvraag voor wilt indienen
  2. Scroll naar beneden of klik op de gele button 'Offerte aanvragen'
  3. Vul uw contactgegevens in en plaats
  4. Klik op de gele button 'Verzenden'

Zodra we uw informatieaanvraag hebben ontvangen, gaan we aan de slag om een passend voorstel op te stellen. Indien we hiervoor meer informatie nodig hebben, nemen we uiteraard contact met u op.

We komen graag langs voor advies!

Wilt u weten welke freesmachine het beste bij uw productieproces past of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? We komen graag bij u langs, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in ons showroom, waar u de verschillende freesmachines direct kunt bekijken en uitproberen. U kunt een afspraak inplannen door ons te bellen of te mailen.

Maak een afspraak

Contact opnemen met Tryma

Heeft u een vraag over een van onze freesmachines voor aluminium of wil u graag een kennismakingsgesprek bij u op locatie inplannen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op deze pagina vindt u ook ons Nederlandse en Belgische telefoonnummer. We gaan graag voor u aan de slag!