Bewerkingscentra | Tryma Machines

Bewerkingscentra

De bewerkingscentra zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: 3-assen, 4-assen of 5-assen gestuurd en geschikt voor het frezen van PVC aluminium en staal profielen.

Alle machines zijn uitgerust met UniLink Onboard software voor het eenvoudig aansturen van de bewerkingen. Hierdoor zijn onze bewerkingscentrums geschikt voor alle bekende calculatie programma's.

Direct naar

Contacteer ons

CNC Bewerkingscentrum 4-assen TM-P104

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

CNC Bewerkingscentrum 4-assen TM-P107

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

CNC bewerkingscentrum 4-assen TM-P304/307/309

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

CNC Bewerkingscentrum 5-assen TM-P524/527/529

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

Bewerkingscentrum kopen bij Tryma

We begrijpen dat u bij de aanschaf van een bewerkingscentrum niet over een nacht ijs gaat. Om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van de verschillende machines komen onze adviseurs graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in een van onze showrooms. We denken graag met u mee!

Bellen Mail

Machines met gebruiksvriendelijke software

Bij Tryma garanderen we u een werkende oplossing. Dit betekent dat wanneer u een CNC-bewerkingscentrum bij ons aanschaft, onze monteurs u ondersteunen bij het inrichten van de software. Tevens levert Tryma geavanceerde CAM-software. Met deze software is het mogelijk om bewerkingen in een overzichtelijke 3D-interface te programmeren. Hierdoor weet u zeker dat u optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden die dit ingenieuze apparaat u biedt en uw werkprocessen efficiënter en eenvoudiger worden.

Leverancier van complete productielijnen

Naast de bewerkingscentra voor pvc, staal en aluminium vindt u vele andere machines in het assortiment van Tryma. Doordat we leverancier zijn van een groot aantal kwaliteitsmerken, kunt u bij ons terecht voor een complete productielijn. Ontdek ons aanbod CNC-machines online of kom langs in onze showroom om de verschillende machines te bekijken!

Contact opnemen met Tryma

Heeft u een vraag over een van onze bewerkingscentra of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs over werkplaatsinrichting? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of stuur een bericht naar info@tryma.eu. Onze adviseurs denken graag met u mee en voorzien u van advies bij het aanschaffen van een bewerkingscentrum dat volledig aansluit op uw wensen.