Zaag- en bewerkingscentra | Tryma Machines

Zaag- en bewerkingscentra

De bewerkingscentra zijn geschikt voor het volautomatisch zagen en frezen van de 4 zijdes van aluminium profielen.

Naast de standaard zaag- en bewerkingscentrums leveren wij ook machines die vrij te configureren zijn met onder andere een contramalfreesunit en een afstapelsysteem profielen.

Direct naar

Contacteer ons

Zaag- en bewerkingscentrum ELTON CX01

voor het zagen en bewerken van profielen. Meer info

Zaag- en bewerkings centrum Dubus type Ateka

voor het zagen en bewerken van aluminium profielen. Meer info

Zaag- en bewerkingscentra kopen bij Tryma

We begrijpen dat u bij de aanschaf van een zaag-en bewerkingscentrum niet over een nacht ijs gaat. Om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van de verschillende machines komen onze adviseurs graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in een van onze showrooms. We denken graag met u mee!

Bellen Mail

Machines met gebruiksvriendelijke software

Bij Tryma garanderen we u een werkende oplossing. Dit betekent dat wanneer u een CNC-bewerkingscentrum bij ons aanschaft, onze monteurs u ondersteunen bij het inrichten van de software. Tevens levert Tryma geavanceerde CAM-software. Met deze software is het mogelijk om bewerkingen in een overzichtelijke 3D-interface te programmeren. Hierdoor weet u zeker dat u optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden die dit ingenieuze apparaat u biedt en uw werkprocessen efficiënter en eenvoudiger worden.

Leverancier van complete productielijnen

Naast de bewerkingscentra voor pvc, staal en aluminium vindt u vele andere machines in het assortiment van Tryma. Doordat we leverancier zijn van een groot aantal kwaliteitsmerken, kunt u bij ons terecht voor een complete productielijn. Ontdek ons aanbod CNC-machines online of kom langs in onze showroom om de verschillende machines te bekijken!

Contact opnemen met Tryma

Heeft u een vraag over een van onze bewerkingscentra of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs over werkplaatsinrichting? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of stuur een bericht naar info@tryma.eu. Onze adviseurs denken graag met u mee en voorzien u van advies bij het aanschaffen van een bewerkingscentrum dat volledig aansluit op uw wensen.