Vlotte samenwerking tussen Tronzadoras en Tryma | Tryma Machines

Vlotte samenwerking tussen Tronzadoras en Tryma

Voor de verdeling van bewerkingsmachines in de Belgische en Nederlandse markt werkt Tronzadoras MG al tien jaar samen met Tryma Machines. Tryma levert en installeert machines en toebehoren voor het bewerken van kunststof en aluminium profielen en het produceren van ramen en deuren. Van standaard machines tot complete productielijnen.
 • De productie van pvc en aluminium ramen en deuren verloopt steeds meer geautomatiseerd. Maar elk productiebedrijf heeft behoefte aan een degelijke en betrouwbare zaagmachine met lengteaanslag voor het zagen van allerlei types profielen; van kleine profielen zoals glaslatten tot grote industriële profielen.

  Zaagmachine kleine profielen

  De firma HAP Construct uit Tielt startte onlangs met het produceren van aluminium ramen en deuren. Tryma ontwierp de productie voor dit jonge bedrijf. Naast de nodige bewerkingsmachines werd ook een Tronzadoras-zaagmachine voor het zagen van aluminium glaslatten aangeschaft. Het team van Tryma adviseerde het type TL-302-SA, het kleinste model dat uitgerust is met een zaagblad van 300 mm diameter, een pneumatische profielklemming en koelverneveling van het zaagblad. De opkomende zaagbeweging gebeurt handmatig door bediening van een hendel. Deze zaagmachine kan gecombineerd worden met een automatische lengteaanslag.

  Zaagmachine grote profielen

  Voor het zagen van industriële profielen met grote afmetingen heeft Tronzadoras de automatische zaagmachine met zaagblad diameter 800 mm ontwikkeld. Deze zaagmachine is zowel verkrijgbaar met een vaste of draaibare werktafel voor het zagen van de profielen. Het model TM-800 beschikt standaard over een microdoseersysteem voor het zaagblad, een digitale uitlezing van de zaaghoek en het automatisch openen en sluiten van de beschermkap.

 • Zaagautomaat

  Naast de standaard zaagmachines produceert Tronzadoras ook een compleet gamma zaagautomaten. Deze machines zijn geschikt voor het herhalend zagen van korte profielstukken. Optioneel kunnen de zaagautomaten uitgerust worden met een boor en tapaggregaat voor het gelijktijdig zagen en boren van het profiel. Met de CNC-sturing kunnen ook zaaglijsten geprogrammeerd worden voor het volautomatisch werken met de machine. Recent werd door Tryma een zaagautomaat met automatische aanvoermagazijn en uitvoertafel geïnstalleerd bij onze klant in Frankrijk.

 • Demoruimte Tryma

  Tryma beschikt over een demoruimte en grote voorraad zaagmachines en lengteaanslagen. Deze machines kunnen bezichtigd en getest worden met de profielen van de klant zodat de juiste keuze altijd gegarandeerd wordt. Na aankoop wordt de zaagmachine geleverd en geïnstalleerd door een servicetechnieker van Tryma. Tryma beschikt over een eigen serviceteam om u een snelle levertijd te garanderen voor alle onderhoud en herstellingen.

  Wilt u meer informatie over de zaagmachines of advies over wat Tryma voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team.