2-kops zaagmachines | Tryma Machines

2-kops zaagmachines

Dubbelkops zaagmachines voor aluminium profielen

2-kops zaagmachines met automatische positionering van de rechtse beweegbare kop. Onze dubbele verstekzagen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen met betrekking tot de maximale zaaglengte, diameter van de zaagbladen en hoekinstelling van beide zaagkoppen. De machines worden uitgerust met een industriële PC met mogelijkheid tot het doorsturen van zaaglijsten vanuit het calculatieprogramma.

Direct naar

Contacteer ons

2-kops zaagmachine TM-113

voor het zagen van aluminium en kunststof profielen - Ø 500 mm. Meer info

2-kops zaagmachine TM-133

voor het zagen van aluminium en kunststof profielen - Ø 550 mm. Meer info

2-kops zaagmachine TM-TSE

voor het zagen van aluminium profielen. Meer info

2-kops zaagmachine TM-CTE

voor het zagen van aluminium profielen. Meer info

De voordelen van Tryma

Koopt u uw dubbelkops zaagmachine bij Tryma? Dan profiteert u van een groot aantal voordelen:

  • Ruim assortiment tweekops zaagmachines
  • Hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs
  • Ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten
  • Inclusief installatie- en onderhoudsservice

Ontvang advies van onze specialisten

Het kiezen van de juiste aluminium zaagmachine kan een lastige klus zijn, want hoe weet u welk type het beste aansluit op uw wensen? Ontvang vrijblijvend advies van de specialisten van Tryma. Zij denken met u mee en helpen met het maken van de juiste keuze. Neem contact op via +32 51 24 97 77 of info@tryma.eu.

Waarom een 2-kops zaagmachine?

Een tweekops zaagmachine komt in veel verschillende gevallen goed van pas. Onze aluminium zaagmachines zijn ideaal voor het afkorten van aluminium profielen. Met deze machine zaagt u nauwkeurig ieder profiel tot de gewenste lengte.

Welke zaagmachine kiest u?

Welke zaagmachine het geschiktst is voor u, hangt af van uw wensen. Door het zaagdiagram te raadplegen, kan u alvast nagaan of de zaagmachine voldoende bereik heeft voor het te verzagen profieltype. Het geschikte model is ook afhankelijk van de gewenste zaaghoeken.

2-kops zaagmachine kopen

Heeft u een geschikte zaagmachine op het oog? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via het contactformulier onderaan de productpagina. We komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Neem contact op met onze experts.