Zo vader, zo zoon... | Tryma Machines

Zo vader, zo zoon...

Johan Simon en John Brands van Thermal in Roosendaal zetten zich in voor investeringen die de productie efficiënter en van betere kwaliteit maken. Na de eerdere installatie van de geoptimaliseerde werkplaatsinrichting heeft Tryma afgelopen week een automatische inrolmachine voor het inrollen van dichtingen in reeds gezaagde en bewerkte profielen geïnstalleerd. Na een soepel verlopen installatie was de machine na 2 werkdagen al volledig operationeel en werd het eerste project afgelopen vrijdag al volledig automatisch gerubberd.
  • Met de reeds geïnstalleerde werkplaatsinrichting, de nieuwe inrolmachine en de binnenkort te installeren 4-kops hoekenpers leggen John en Johan een stevige basis voor de toekomst van Thermal. Een toekomst die ze van plan zijn over te dragen aan hun zoons. Ouders streven altijd naar het beste voor hun kinderen, en dat is precies wat ze hen hiermee bieden.

  • Thermal is het eerste bedrijf in Nederland dat een automatische inrolmachine voor profielen heeft geïmplementeerd, en is hiermee een voorloper in de markt. Deze machine verhoogd niet alleen de productiviteit en de kwaliteit van het eindproduct maar zeker ook het werkplezier, aldus de medewerkers.