Manuele positionering | Tryma Machines

Manuele positionering

Lengteaanslag voor zaagmachine

Zoekt u een lengteaanslag voor uw aluminium zaagmachine? Wanneer u een lengteaanslag gebruikt, zal dit zorgen voor tijdwinst en een betere nauwkeurigheid. Het is mogelijk om de verschillende uitvoeringen te bezichtigen en te testen in onze demoruimte.

De manuele lengteaanslagen worden uitgerust met een handwiel voor het verplaatsen van de aanslag. De maatvoering wordt analoog of digitaal weergegeven. De aanslagen zijn voorzien van een drukknop voor het pneumatisch vastzetten van de aanslag.

Direct naar

Contacteer ons

Aanvoerrollenbaan type E

voor aluminium en kunststof profielen. Meer info

Lengteaanslag type TN

Manuele lengteaanslag met analoge uitlezing. Meer info

Lengteaanslag type TNDG

Manuele lengteaanslag met digitale uitlezing. Meer info

De voordelen van Tryma

Koopt u uw lengteaanslag bij Tryma? Dan profiteert u van een groot aantal voordelen:

  • Ruim assortiment lengteaanslagen
  • Hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs
  • Ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten
  • Inclusief installatie- en onderhoudsservice

Ontvang advies van onze specialisten

Het kiezen van de juiste lengteaanslag kan een lastige klus zijn, want hoe weet u welk type het beste aansluit op uw wensen? Ontvang vrijblijvend advies van de specialisten van Tryma. Zij denken met u mee en helpen met het maken van de juiste keuze. Neem contact op via +32 51 24 97 77 of info@tryma.eu.

Waarom een lengteaanslag?

Wanneer u een lengteaanslag gebruikt, zal dit zorgen voor tijdwinst en een betere nauwkeurigheid. Het is mogelijk om de verschillende uitvoeringen te bezichtigen en te testen in onze demoruimte.

Welke lengteaanslag kiest u?

De lengteaanslagen zijn beschikbaar in handmatige of automatische uitvoering. Deze kunnen in verschillende lengtes geleverd worden met een linkse of rechtse aanbouwzijde.

Lengteaanslag kopen

Heeft u een geschikte lengteaanslag op het oog? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via het contactformulier onderaan de productpagina. We komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Neem contact op met onze experts.