Glaslatten zagen | Tryma Machines

Onze projecten

Contacteer ons
 • Unieke zaaginstallatie voor PVC glaslatten

  Unieke zaaginstallatie voor PVC glaslatten

  Met deze CNC gestuurde hoekenpers moeten messensets niet langer gewisseld te worden. Hierdoor kunnen kaders en vleugels, maar ook verschillende profielcombinaties, gemakkelijk na elkaar geproduceerd worden. Het proces wordt hierdoor vereenvoudigt en ook het proces krijgt een positieve boost.
  Lees meer
 • Zaagmachine glaslatten met automatisch aanvoersysteem

  Zaagmachine glaslatten met automatisch aanvoersysteem

  De zaagmachine wordt aangestuurd door middel van zaaglijsten die draadloos doorgestuurd worden vanuit het calculatieprogramma van de klant. De klemming van zowel de zaagmachine als het aanvoersysteem wordt automatisch versteld volgens glaslattype. De zaagmachine beschikt bovendien over een servo gestuurde draaitafel waardoor de glaslatten volautomatisch onder verschillende hoeken gezaagd kunnen worden. Hierdoor kan de klant de glaslatten zowel recht onder 90° of in het verstek zagen.
  Lees meer

Diensten van Tryma

Naast het installeren van high-end bewerkingsmachines, staat Tryma ook garant voor een uitstekende service. Zo bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen onderhoudsservice. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons altijd terecht voor vrijblijvend deskundig advies.