Compleet productieatelier pvc ramen en deuren voor… | Tryma Machines

Compleet productieatelier pvc ramen en deuren voor Venstr. uit Waregem

Voor de opstart van zijn nieuwe productiefabriek koos Venstr. voor Tryma als partner.
 • In samenspraak met de klant werd een lay-out op maat uitgewerkt zodat een duidelijk beeld geschetst werd van de nodige ruimte in de nieuwe hal. Vervolgens hebben we de machines bezichtigd tijdens enkele referentiebezoeken bij bestaande klanten van Tryma.

 • "Tryma zorgde voor de complete installatie van ons nieuw productieatelier. De bedieners kregen gedurende een week een opleiding hoe ze het best de machines kunnen gebruiken. En wanneer nodig kunnen we altijd op het service team rekenen voor een snelle interventie."
 • Met het volautomatisch zaag- en bewerkingscentrum type Turbocut 500 worden de pvc profielen op maat gezaagd en volledig bewerkt. De machine wordt uitgerust met een automatisch aanvoer- en uitvoermagazijn. De afgewerkte profielen worden voorzien van een etiket.

  Na het zagen en frezen van de profielen worden de versterkingen geplaatst en vastgeschroefd door het CNC schroefcentrum.

  Hierna werd geopteerd voor een 4-kops lasmachine met koeltafel en CNC gestuurde hoekenpoets. De barcodes worden gescand zodat de machines de afmetingen van het element en het te verwerken profieltype kennen.

  Naast deze machines werd ook een volledige werkplaatsinrichting voorzien. Het beslag van de vleugels wordt geplaatst en vastgeschroefd met de beslagtafel. De glaslatten worden gezaagd met een glaslattenzaag in combinatie met een elektronische lengteaanslag. Ook werd de nodige aandacht geschonken aan de ergonomie voor de bedieners door het gebruiken van verschillende karren en montagetafels.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stuur ons een bericht en we helpen je met plezier verder.