Cleirbaut investeert in een compleet… | Tryma Machines

Cleirbaut investeert in een compleet productieatelier!

We hebben een volledig productieatelier mogen installeren voor onze klant Cleirbaut in Hongarije.
  • Installatie van een 2-kops zaagmachine uitgerust met zaagbladen diameter 600 mm en elektronisch kantelbare zaagkoppen voor het zagen van alle hoeken tussen 20° en 135°. De machine wordt uitgerust met een PC en etikettenprinter.

    Na het zagen van de profielen worden de bewerkingen volautomatisch uitgevoerd met het 4-assig gestuurd bewerkingscentrum. Deze machine wordt uitgerust met de Uni-Link OnBoard software module voor het eenvoudig aansturen en bedienen.

    De aluminium elementen worden vervolgens geperst met een CNC gestuurde 1-kops hoekenpers. Na ingave van het profielnummer positioneren de persmessen zich automatisch naar de ingestelde posities.

    De glaslatten worden opgemeten met een draadloze meetstok en de zaaglengtes worden doorgestuurd naar de PC van de elektronische lengteaanslag. Er wordt een zaaglijst opgebouwd voor het automatisch zagen van de glaslatten.

  • Naast bovenstaande machines mochten we ook verschillende type transportkarren, montagetafels en andere werkplaatsinrichting leveren en installeren.

  • Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stuur ons een bericht en we helpen je met plezier verder.