< p>

Automatisatie aluminium Kolf & Molijn

Kolf & Molijn investeerde onlangs in een volledige productielijn van Tryma. Kolf en Molijn is sinds 1982 gespecialiseerd in aluminium gevelconstructies voor woning- en utiliteitsbouw. Het was een forse investering die zich vertaalde in een succesverhaal. Al snel zag Martijn van Dijk, directeur van Kolf & Molijn, dat de investering in vernieuwende technieken loont.

“De aanschaf van een Tryma-machinelijn heeft de productiecapaciteit en kwaliteit van het product aanzienlijk verhoogd. Wij zijn ervan overtuigd dat wij nu het beste aanspreekpunt zijn voor onze klanten, omdat wij nog beter de rol van adviseur, ontwerper en bouwer kunnen vervullen. Met onze moderne fabriek zijn wij in staat te voldoen aan de steeds hoger wordende eisen ten aanzien van doorlooptijd, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

4-hoekenpers.jpg#asset:1679:crop300x240
Bekijk hier onze video: vierkopshoekenpers

Over de investering was grondig nagedacht. Ook Dick van Leeuwen, verantwoordelijke voor de productie, is trots op het eindresultaat. 

“We zijn er al met al een jaar mee bezig geweest en mede dankzij de ervaring en het advies van Tryma en de inbreng van onze vakmensen hebben we hier een geweldige productielijn opgebouwd. Een productielijn, die volledig is toegespitst op ons product. Maar het gaat niet over de verbetering van productie alleen. Het gaat natuurlijk ook om onze mensen. Veel gaat nu automatisch. Maar nog belangrijker is dat ergonomische werkomstandigheden zijn verbeterd. De medewerkers tillen bijvoorbeeld veel minder. Het is een genot om de machines en het team in actie te zien.”

Tryma-met-Kolf-Molijn.jpg#asset:1645:crop400x225

Bekijk hier ons aanbod: bewerkingsmachines

Bron: volledig artikel van Kolf & Molijn