Alucol kan nu ook beschermfolie aanbrengen | Tryma Machines

Alucol kan nu ook beschermfolie aanbrengen

Alucol anodiseert aluminium onderdelen voor architectuur & design, industrie en specials en is uniek in de wereld als het gaat om anodiseren van onderdelen tot 22 meter. Alucol is koploper op het gebied van kwaliteit, levertijd en toepassingsmogelijkheden. Uw wensen en de kwaliteit van het product staan voorop!
  • De afgelopen jaren heeft Alucol veel geïnvesteerd in uitbreiding van de capaciteit en de modernisering van haar productieprocessen. Alucol zoekt naast verbetering van het proces ook continu naar manieren om toegevoegde waarde te kunnen leveren aan haar klanten.

    Alucol werd door een Duitse collega gewezen op een machine om folie op profielen aan te brengen en zocht contact met Tryma. Tryma distribueert deze en vele andere machines in de BeNeLux.

    De folieermachine is de oplossing voor het efficiënt en seriematig aanbrengen van folie op profielen en kent een gunstige terugverdientijd.

  • Ook geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of stuur een e-mail naar info@tryma.eu. Onze vakmensen voorzien u graag van advies!