Pertici | Tryma Machines

Pertici

Pertici werd in 1965 opgericht door Leto Pertici onder de naam Costruzioni Meccaniche Pertici. Aanvankelijk richtte de activiteit van het bedrijf zich op de productie van traditionele houtbewerkingsmachines, alvorens de bouw van machines voor de aluminium en PVC deuren- en ramenindustrie te ontwikkelen.

De groei van de volumes en de uitbreiding van de productiesite, samen met een productiecyclus die volledig intern wordt beheerd, hebben het bedrijf in staat gesteld om oplossingen aan te bieden die worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en die in staat zijn om aan de behoeften van elke type klant te voldoen. Dankzij deze kenmerken heeft Pertici sinds de jaren 80 een intense internationale expansie gekend, waarbij een solide distributienetwerk over de hele wereld werd uitgebouwd.

In de meer dan 50 jaar dat het bedrijf actief is, heeft het tienduizenden fabrieken opgezet in Europa, Amerika, Afrika, Azië en Oceanië. Vandaag is Pertici Industries wereldleider in het ontwerpen en bouwen van machines en systemen voor de verwerking van aluminium en PVC profielen, gebruikt voor ramen en deuren en in andere industriële sectoren.

Het bedrijf ontwikkelt en implementeert hoogwaardige technologieën en garandeert een uitgebreide klantenservice die assistentie, onderhoud, installatie, dienst na verkoop en training omvat. De competentie en ruime ervaring van het personeel, samen met de sterke aanwezigheid op de wereldmarkt, zijn essentiële elementen van de constante ontwikkelingsstrategie die het bedrijf kenmerkt.

bezoek hier de website van Pertici.

Direct naar

Contacteer ons

CNC Bewerkingscentrum 4-assen TM-P104

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

CNC Bewerkingscentrum 4-assen TM-P107

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

CNC bewerkingscentrum 4-assen TM-P304/307/309

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

CNC Bewerkingscentrum 5-assen TM-P524/527/529

Geschikt voor het bewerken van pvc, aluminium en staal profielen. Meer info

Bewerkingscentrum Pertici type TM-FC2000

Geschikt voor het bewerken van kunststof profielen. Meer info

Zaagcentrum Pertici type TM-SC55/65

Geschikt voor het zagen van kunststof profielen. Meer info