Bewerkingscentra

Bij Tryma vindt u diverse soorten bewerkingscentra voor PVC profielen. Bewerkingscentra zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en kennen veel mogelijke opties. Zo kunnen de machines o.a. zagen, boren, frezen, staalschroeven, dubelgaten boren en sluitplaten en andere beslagonderdelen monteren. Ook behoort het automatisch afstapelen en sorteren van profielen tot de mogelijkheden.

Door een bewerkingscentrum te kopen bij Tryma, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Groot assortiment professionele bewerkingsmachines
  • Bewerkingscentra van hoge kwaliteit
  • Service en onderhoud door monteurs van Tryma

Wilt u meer weten over een van onze bewerkingscentra of wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of stuur een e-mail naar info@tryma.be.

Direct naar

Contacteer ons

Zaagautomaat staal Rotox type SZA 268

doorloop zaagcentrum met automatisch aanvoer- en uitvoermagazijn voor staal profielen. Meer info

Zaagcentrum PVC ZSA263

doorloop zaagcentrum met automatisch aanvoer- en uitvoermagazijn voor pvc profielen. Meer info

Bewerkingscentrum Rotox type SBA 485

Doorloop bewerkingscentrum voor het automatisch bewerken van PVC profielen Meer info

Zaag- en bewerkingscentrum Rotox type ZBZ 488

Bewerkingscentrum voor het automatisch zagen en bewerken van PVC profielen. Meer info

Zaag- en bewerkingscentrum Federhenn type BSA

Bewerkingscentrum voor het automatisch zagen en bewerken van pvc profielen. Meer info

Bewerkingscentrum kopen

Als u een PVC bewerkingscentrum wilt aanschaffen, kunt u een informatieaanvraag bij ons indienen. Ga hiervoor naar het formulier ‘informatieaanvraag indienen’ dat u onderaan elke productpagina vindt. Wilt u liever eerst advies inwinnen bij een van onze experts? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Kiezen van een PVC bewerkingscentrum

In ons uitgebreide assortiment vindt u bewerkingscentra in verschillende uitvoeringen. Iedere machine heeft eigen unieke eigenschappen en opties  Tijdens het adviesgesprek denkt een van de experts van Tryma met u mee over de meest geschikte PVC bewerkingscentrum.

Service en onderhoud door Tryma

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Tryma, komen onze monteurs een paar keer per jaar bij u langs om machines te controleren en smeren. Door regelmatig checks uit te voeren wordt de kans op een storing kleiner. Onze monteurs zijn woonachtig in Nederland en België, waardoor zij in het geval van spoed altijd snel ter plaatse zijn.

Contact opnemen met Tryma

Heeft u een vraag over een van de PVC bewerkingscentra in ons online aanbod of wilt u een bezoek inplannen? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of door een e-mail te sturen naar info@tryma.be. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!