1-kops lijmmachine | Tryma Machines

1-kops lijmmachine

De 1-kops lijmmachine brengt volautomatisch kit aan op de profielcontouren van de aluminium profielen. In 1 werkcyclus worden 4 profielen geklemd en verlijmd. De machine kan uitgerust worden met maximaal 3 koppen voor 3 verschillende kleuren kit.

Direct naar

Contacteer ons

Lijmmachine voor het automatisch verlijmen van profielcontouren kopen

We bieden zowel een enkelvoudige als dubbele lijmmachine aan. Vul gerust een informatieaanvraag in via het formulier aan de onderkant per product pagina. Uiteraard komen de adviseurs van Tryma ook graag bij u langs om u te adviseren. Heeft u een vraag over één van de zaagmachines voor aluminium? Bel of mail ons gerust!

Bellen Mailen

Service en onderhoud

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Tryma, komen onze eigen monteurs regelmatig bij u langs om de machines te controleren. Tijdens het preventief onderhoud zorgen onze monteurs ervoor dat de machine gecontroleerd en gesmeerd wordt, waardoor de kans erg klein wordt dat er zich een storing zal voordoen. Wanneer dit toch gebeurt, dan zijn de monteurs snel ter plaatse zodat u uw inrolmachine snel weer kan gebruiken.

Groot assortiment lijmmachines voor aluminium

Bij Tryma heeft u de keuze. Ontdek, door op een van onderstaande links te klikken, direct onze:

Contact opnemen met Tryma

Wilt u meer weten over ons gamma lijmmachines of wilt u een afspraak inplannen voor een bezoek aan uw bedrijf of aan de showroom van Tryma? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of stuur een e-mail naar info@tryma.eu. Onze vakmensen voorzien u graag van advies!