Zaag- en bewerkingscentrum BJM type ALBZ 100 | Tryma Machines

Zaag- en bewerkingscentrum BJM type ALBZ 100

Voor het zagen en bewerken van aluminium profielen.

  • Automatisch aanvoermagazijn profielen
  • Freesmodule voor 4-zijdige profielbewerking
  • Zaagmodule met instelbare zaaghoeken
  • Optioneel met contramalfreesmodule
  • Automatisch uitvoermagazijn profielen

Bij Tryma koopt u uw goederen en machines met de nodige installatie- & onderhoudsservice.

Contacteer ons

Over de Zaag- en bewerkingscentrum BJM type ALBZ 100

De ALBZ is een volledig automatisch zaag- en bewerkingscentrum voor het zagen, frezen en contramallen van aluminium profielen.

Het aanvoermagazijn heeft een standaard capaciteit van 10 posities voor profielen tot een lengte van 7.000 / 7.500 mm.

De bewerkingscabine beschikt over een bewerkingsmodule. De 4 zijdes kunnen elk uitgerust worden met maximaal 4 freesmotoren. Na studie van de te bewerken profielen en uit te voeren bewerkingen wordt beslist welke freesdiameters nodig zijn. Bovendien kunnen de freesmotoren ook onder hoek pneumatisch of servo gestuurd ingesteld worden.

De zaagunit is standaard uitgerust met een verticaal zaagblad 750 mm servo gestuurd instelbaar van 30° tot 150°. Optioneel kan er een contramalfreesmodule voorzien worden voor het automatisch bewerken van de profieluiteindes. Het wisselen van de freesset gebeurt handmatig.

De zaag- en freesmodule wordt voorzien van een geluidswerende cabine. De spaanders en afvalstukken worden opgevangen en middels een automatische transportband afgevoerd naar een afvalcontainer.

Het automatisch uitvoermagazijn kan op maat van de klant ontwikkeld worden, zijnde een profieluitvoer in lijn voor een hogere uitvoercapaciteit, aangepaste afmetingen van het uitvoermagazijn, toevoegen van een gesloten cabine voor het automatisch afzuigen van de spaanders, het doorvoeren van de profielen naar een volgende machine of het automatisch stockeren van de profielen in transportwagens.

Afhankelijk van de uitvoering wordt aan het uiteinde van het uitvoermagazijn een etikettenprinter geplaatst of worden de etiketten volautomatisch op de profielen gekleefd.

Video

Informatie aanvraag

Ik ga akkoord met de privacy disclaimer