Nieuwe samenwerker: Mitchell

Graag stellen wij onze nieuwe collega Mitchell Allewaert aan u voor. Mitchell gaat zich inzetten als Technisch verantwoordelijke en wordt uw aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de machines en het correcte snijgereedschap.

Mitchell-test.jpg#asset:1620:crop300x240
Mitchell is vader van drie kinderen. In zijn vrije tijd is Mitchell vrijwilliger bij de brandweer. Zijn andere hobby's zijn lopen en fitnessen.

Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd in snijgereedschappen en de metaalsector in het algemeen. Deze ervaring zal Mitchell inzetten om onze klanten in de toekomst perfect te ondersteunen. U kan bij hem terecht voor allerlei vragen omtrent het correcte gebruik van de machines met het juist snijgereedschap.

Mitchell zegt hierover: “De correcte combinatie van het gereedschap en de machine met hun toebehoren, zorgt voor de meest economische & ergonomische werkomgeving.” 

Om voor een optimale tevredenheid te zorgen, werken we steeds op maat en naar de behoefte van de klant. Wij heten Mitchell hartelijk welkom en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging.