Bewerkingscentrum

In het uitgebreide assortiment van Tryma vindt u 3-, 4- en 5-assige bewerkingscentra geschikt voor het bewerken van aluminium, pvc of staal. Ontdek ons uitgebreide aanbod professionele bewerkingscentra online of kom langs voor een afspraak in onze showroom waar onze vakmensen u graag laten zien welke mogelijkheden de verschillende bewerkingscentra u bieden. Wanneer u een industrieel bewerkingscentrum aanschaft bij Tryma, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Groot assortiment professionele bewerkingscentra
  • Bewerkingscentrum van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
  • Vrijblijvend advies van experts met vele jaren ervaring
  • Mogelijkheid voor afsluiten onderhoudscontract

Wilt u meer weten over een van onze bewerkingscentra of wilt u een afspraak inplannen bij u op locatie of in een van onze showrooms? Neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of stuur een e-mail naar info@tryma.be. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Bewerkingscentrum kopen bij Tryma

We begrijpen dat u bij de aanschaf van een bewerkingscentrum niet over een nacht ijs gaat. Om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van de verschillende machines komen onze adviseurs graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in een van onze showrooms. We denken graag met u mee!

Bellen Mail

Machines met gebruiksvriendelijke software

Bij Tryma garanderen we u een werkende oplossing. Dit betekent dat wanneer u een CNC-bewerkingscentrum bij ons aanschaft, onze monteurs u ondersteunen bij het inrichten van de software. Tevens levert Tryma geavanceerde CAM-software van Camprox. Met deze software is het mogelijk om bewerkingen in een overzichtelijke 3D-interface te programmeren. Met een aanvullende module CadExtract kunt u zelfs 3D-modellen uit andere software te importeren. Hierdoor weet u zeker dat u optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden die dit ingenieuze apparaat u biedt en uw werkprocessen efficiënter en eenvoudiger worden.

Leverancier van complete productielijnen

Naast de bewerkingscentra voor pvc, staal en aluminium vindt u vele andere machines in het assortiment van Tryma. Doordat we leverancier zijn van een groot aantal kwaliteitsmerken, kunt u bij ons terecht voor een complete productielijn. Ontdek ons aanbod CNC-machines online of kom langs in onze showroom om de verschillende machines te bekijken!

Contact opnemen met Tryma

Heeft u een vraag over een van onze bewerkingscentra of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs over werkplaatsinrichting? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 (0)51 24 97 77 of stuur een bericht naar info@tryma.be. Onze adviseurs denken graag met u mee en voorzien u van advies bij het aanschaffen van een bewerkingscentrum dat volledig aansluit op uw wensen.

Contacteer ons

Wij willen het verschil maken door het geven van deskundig advies bij de aankoop, het leveren van kwaliteitsvolle machines en een correcte en snelle service.

Meer over Tryma